Karlstads universitet / Centrala stödfunktioner / Avdelningen för campusservice / Enheten för lokaler och service

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Läs mer om att arbeta på Karlstads universitet https://www.kau.se/jobba-hos-oss

Beskrivning

Avdelningen för Campusservice är en mångfacetterad avdelning som samlar funktioner som är mer av servicekaraktär snarare än myndighetsutövande karaktär. Avdelningen är organiserad i tre enheter och arbetar med frågor inom ett brett spektra så som lokalförsörjning, tryckeri, lokalvård, välkomstcenter, tentamenssamordning, vaktmästeri och säkerhet.

Inom avdelningen för Campusservice söker vi en utbildningsadministratör som initialt ska arbeta med digitalisering av tentamen i projektform men också andra administrativa uppgifter inom avdelningen. Arbetet utförs i nära samarbete med övrig personal inom avdelningen och syftar till att ge studenter, personal och besökare förstklassigt stöd och service i administrativa frågor.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör vid avdelningen för Campusservice kommer du att vara en viktig kugge i det pågående projektet Digitenta som handlar om att digitalisera tentamen. Wiseflow är det digitala tentamensverktyg som används och projektet är pågående och i implementationsfas. Som projektdeltagare inom Digitenta får du möjlighet att vara en del av en spännande utveckling. Det kan även komma att ingå arbetsuppgifter som projektledare.

Arbetet kan också innebära andra servicefunktioner som till exempel service via vår tentamenssamordning eller receptionsarbete vid universitetets välkomstcenter. Övergripande handlar arbetet om att ge stöd och service till studenter och personal inom universitetet. Du förutsätts även kunna delta i övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen för Campusservice.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god kunskap om universitetet och som har god service och bemötande i fokus. För denna tjänst är det en förutsättning att du arbetat inom projekt där huvudinriktningen har varit att digitalisera en manuell process. Då projektet Digitenta är i implementationsfas krävs att du är självgående inom projektområdet från start. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Vidare har du lätt för att samarbeta, men kan även arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och arbetar snabbt och effektivt med förmåga att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är också flexibel och serviceinriktad. 

Du har en god social förmåga och kan behålla ditt lugn och upprätthålla ett bra bemötande även under högre arbetsbelastning. Dina språkkunskaper är goda och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2019-02-24

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2019/44
Kontakt
  • Olle Lilliestierna, 054 700 1671
  • Bo Jonsson, 054 - 700 17 87
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
  • Tony Ingemarsson, OFR , 054-700 1404
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb