Karlstads universitet / Avdelningen för campusservice / Lokalvård

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Läs mer om att arbeta på Karlstads universitet på https://www.kau.se/jobba-hos-oss

Beskrivning

Avdelningen för Campusservice är en mångfacetterad avdelning som samlar funktioner som är mer av servicekaraktär snarare än myndighetsutövande karaktär. Avdelningen är organiserad i tre enheter och arbetar med frågor inom ett brett spektra så som lokalförsörjning, tryckeri, lokalvård, välkomstcenter, tentamenssamordning, vaktmästeri och säkerhet.
Karlstads universitet jobbar för att ligga i fronten vad gäller goda pedagogiska miljöer och trivsam arbetsmiljö för anställda och studenter. Enheten för lokalvård arbetar som en servicefunktion och stöd gentemot hela universitetet. Som lokalvårdare är du en del i skapandet av en god och trevlig arbetsmiljö. På enheten för lokalvård arbetar 21 personer som är indelade i grupper med en gruppledare för varje grupp.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare har du ett eget ansvarsområde som du sköter självständigt enligt bestämda arbetsrutiner. Du ansvarar för golvvård och storstädning på ditt eget område. Samverkan sker dock mellan medarbetare och grupper för fler områden än ditt eget vid större insatser. Då universitetet arrangerar många olika evenemang behöver du ibland med kort varsel anpassa dig efter dessa. Det kan tillfälligt förändra arbetsschemat, arbetsuppgifterna samt gruppsammansättningen. 

Kvalifikationer

För anställning som lokalvårdare krävs yrkeserfarenhet inom befattningen samt att du har en SRY- eller motsvarande utbildning, alternativt påbörjad sådan utbildning som beräknas bli färdig inom kort. Viss maskinvana är meriterande. Eftersom du kommer röra dig bland studenter och anställda krävs att du är både serviceinriktad såväl som flexibel då vi stöttar många arrangemang som kräver omprioritering på vårt område.

Utöver ditt eget ansvarsområde arbetar du även vid behov tillsammans med övriga inom gruppen och mellan grupperna, vilket ställer krav på anpassning, god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har inga problem med att arbeta självständigt, tar egna initiativ, är noggrann och har förmågan att se förbättringsmöjligheter. Det är viktigt att du kan hantera att ha många människor omkring dig när du arbetar samt att du är stresstålig då en del lokaler på grund av undervisning måste stå klara på bestämda tider. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% sysselsättningsgrad och tillträde är planerat till 2020-01-13 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden för en heltidstjänst är oftast förlagd mellan kl. 05:30-13:57.

Ansökan

Ansökan görs i universitetets rekryteringsverktyg Varbi. Till ansökan bifogas personligt brev och CV med dokumenterad beskrivning av kvalifikationer i förhållande till anställningen och dess innehåll. Ange referensnummer REK2019/212.

Sista ansökningsdag är den 11:e november.
Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2019/212
Kontakt
  • Berit Ånesjö, enhetschef, 054-700 1596
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
  • Tony Ingemarsson, OFR , 054-700 1404
Publicerat 2019-10-21
Sista ansökningsdag 2019-11-11

Tilbake til ledige stillinger