Karlstads universitet / Universitetspedagogiska enheten

Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: kau.se/jobb

Beskrivning

Universitetspedagogiska enheten (UPE) stödjer och stimulerar utveckling av universitetslärares undervisningskompetens. Enheten ansvarar för behörighetsgivande universitetspedagogisk utbildning och kan erbjuda kvalificerat stöd för utveckling av utbildningsdesign genom flexibla undervisnings- och examinationsformer. Utformningen av enhetens utbildningar och stöd bygger på forskning om högre utbildning, lokala och nationella styrdokument och riktlinjer samt diskussioner och erfarenhetsutbyten såväl inom Karlstads universitet som inom nationella och internationella nätverk. Nu söker vi en till medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla enhetens arbete. Om du intresserar dig för att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och alltid eftersträvar leverans av kvalitativa lösningar kommer du trivas hos oss!

Arbetsuppgifter

Karlstads universitet arbetar kontinuerligt med att utveckla digitala former för examination och undervisning och enheten har en central del i detta arbete. Som IT-pedagog kommer du att ingå i ett team av fyra IT-pedagoger och flera universitetslärare som jobbar deltid för UPE. Du kommer ansvara för enhetens behov av frontendutveckling.

Vi arbetar nära lärarna, ger support och handledning, genomför undervisning, undersöker användningsmönster och anordnar workshops. Förvaltnings- och utvecklingsansvaret av lärplattformen Canvas ligger hos oss, samt utveckling och stöd av andra utbildningsrelevanta system som vårt WordPress multisite Sola och Survey&Report. Du kommer få en viktig roll i vårt arbete när det gäller att utveckla digitala pedagogiska speciallösningar som bygger på WordPress och tillägg som Advanced Custom Fields och Gravity Forms.

Kvalifikationer

För att trivas med arbetet krävs en formell utbildning som mjukvaruutvecklare samt minst två års aktuell och relevant erfarenhet av frontendutveckling. Ett ytterligare krav är att du kan arbeta obehindrat med frontendutveckling i WordPress med HTML, PHP, CSS, SASS och Bootstrap som bas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av utvecklingsarbetet med Gravity Forms. Det är även meriterande om du har undervisat vid universitet eller högskola samt arbetat med pedagogiskt utvecklingsarbete.

Som person ska du vara; lyhörd för verksamhetens behov, initiativrik och arbeta solidariskt i gruppen. Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt med kvalitet. Du vill ständigt utvecklas i din roll som utvecklare och ser ett problem som en början till någonting nytt.

Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning med en omfattning på 80%, med en eventuell möjlighet för justering i omfattning. Tillträde 2 januari 2023.

Ansökan

Skickas in elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. Ansökan ska bestå av:

  • personligt brev
  • CV
  • kopior på betyg, intyg och examensbevis
  • två referenspersoner varav minst en av dem kan uttala sig om dina kunskaper inom arbete med frontendutveckling.

Ange även referensnummer REK2022/269 i din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2022-12-08

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2 januari 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2022/269
Kontakt
  • Jörg Pareigis, +46547002339
  • Johanna Bjerre, 0761125308
Facklig företrädare
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-7001434
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-7001714
Publicerat 2022-11-17
Sista ansökningsdag 2022-12-08

Tillbaka till lediga jobb