Karlstads universitet / Institutionen för hälsovetenskaper

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Läs mer om att arbeta på Karlstads universitet på https://www.kau.se/jobba-hos-oss

Beskrivning
Annonsen riktar sig enbart till personer som innehar lönebidrag via Arbetsförmedlingen. Anställningen är organisatoriskt placerad vid Institutionen för hälsovetenskaper. Inom institutionen finns fyra ämnesmiljöer, Omvårdnad, Folkhälsovetenskap, Oral hälsa samt Medicinsk vetenskap. Vid omvårdnad bedrivs sjuksköterskeutbildning, specialistsjuksköterskeutbildningar (ambulanssjukvård, intensivvård, operationssjukvård och distriktssköterska), fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskarutbildning. Till ämnesmiljön hör ett Kliniskt träningscentrum (KTC) som möjliggör för våra studenter att träna på kliniska moment i autentisk miljö. Här finns ett stort behov av administrativt och praktiskt omhändertagande för att hålla våra lokaler med inventarier och material på en säker och effektiv nivå. Omvårdnad och folkhälsovetenskap är forskarutbildningsämne för licentiat- och doktorsexamen och utgör huvudområde i examen på grundnivå och avancerad nivå (kandidat-, magister- och masterexamen). Forskarutbildningen vid institutionen är knuten till fakultetens forskarskola inom hälsoområdet, Forskarskolan Hälsa..

Samverkan med omgivande samhälle är en viktig del av vårt arbete och lokalt finns en stark samverkan med Region Värmland och Värmlands kommuner. Här får du möjlighet att arbeta inom en utbildnings- och forskningsmiljö som stimulerar till samverkan mellan olika ämnesmiljöer, omgivande samhälle regionalt, nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter
Som klinikassistent kommer du på uppdrag av prefekten huvudsakligen att arbeta med administrativa och praktiska uppgifter kopplat till vår KTC verksamhet. Det innebär bland annat både praktisk översyn av inventarier och material för att säkerställa att de är effektiva och säkra samt administration kopplat till det. Utöver det ingår administrativt stöd till forskare och doktorander av forskningsadministrativ karaktär, som t.ex. transkriberingar av intervjuer och datahantering i SPSS. Du ansvarar även för personalrummets trivsel, påfyllnad av förrådsmaterial och som extra stöd till medarbetare vid lättare praktiska uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som motsvarar arbetsuppgifterna. För oss är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och har fin servicekänsla samt lätt för att samarbeta. Vi vill att du är van att arbeta självständigt och trivs med det. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för att klara av de forskningsadministrativa uppgifterna. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta i word och kunskaper i SPSS och erfarenhet av och förståelse för arbete inom univeristet- och högskola är meriterande.

Villkor
Anställningen är tillsvidare på 75%. Tillträde senast 1 juli 2019. En förutsättning för att anställning ska komma till stånd är att du omfattas av ett arbetsmarknadspolitiskt program och har ett beviljats lönebidrag för minst 1 år framåt med goda chanser till förlängning eller att du kan beviljas ett vid anställning. Provanställning kan tillämpas.

Ansökan
Ansökan skickas elektroniskt via vårt rekryteringsverkstyg Varbi. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV med en dokumenterad beskrivning av kvalifikationer i förhållande till anställningen och dess innehåll. Två referenser ska anges.

Det är den sökandes ansvar att dokumentera sin kompetens på ett sätt som medger en sakligt kvalitativ bedömning.

Sista ansökningsdag är den 16 juni.

Välkommen in med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster. Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2019/129
Kontakt
  • Helene Victoria Hjalmarson, 054-700 2537
Facklig företrädare
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
Publicerat 2019-06-03
Sista ansökningsdag 2019-06-16

Retour aux postes vacants