Karlstads universitet / Enheten för utbildningsservice

Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: kau.se/jobb

Just nu söker vi ett flertal tentamensvakter till vårt team på tenta. Har du en känsla för god service och vill jobba extra? Då kanske du är just den vi söker, skicka in din ansökan redan idag.

Vad erbjuder vi dig?

Som tentamensvakt på Karlstads universitet har du en mycket viktig arbetsuppgift. Du medverkar till att examinationer genomförs på ett rättssäkert sätt samt att tentamensregler följs under tentamenstillfället. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hålla ordning, kontrollerar och övervaka studenterna vid tentamenstillfället. Tentamina genomförs både digitalt och i pappersform på plats i Karlstad universitets lokaler. Du kommer ingå i ett team, där stämningen är god och ni arbetar tillsammans för att ge studenterna en god upplevelse vid sina tentamenstillfällen.

Vem är du?

För att passa in i rollen som tentamensvakt har du erfarenhet av datahantering, god administrativ förmåga samt kan kommunicera både på svenska och engelska. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Mötet med studenterna är en stor del av arbetet och därför ser vi att du har en förmåga för god service, är lösningsorienterad och kan hantera stress. Det är viktigt att du är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra i grupp.

Du kan inte vara student och arbeta som tentamensvakt på Karlstads universitet.

Villkor

Som tentamensvakt på Karlstads universitet har du en intermittent anställning vilket innebär att du anställs vid varje enskilt tillfälle och får timlön vid varje enskilt tillfälle. Du får erbjudande när behov finns, vilket varierar under terminernas gång.

Arbetstiderna är vardagar och helger både dagtid och kvällstid.

Ansökan

Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi.
Ansökan ska innehålla ett CV samt ett kort personligt brev med beskrivning av varför du är intresserad av rollen.

Alla handlingar som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan. Namnge varje uppladdat dokument så det tydligt framgår vad det innehåller.

Sista ansökningsdag: 2022-11-30                                             

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10-50%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2022/266
Kontakt
  • Eric Nilsson, Enhetschef , 076-1194187
  • Martine Jensen, Utbildningsadministratör, 073-0577619
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-7001714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-7001434
Publicerat 2022-11-09
Sista ansökningsdag 2022-11-30

Tillbaka till lediga jobb