Karlstads universitet / Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap / Administrativa avdelningen

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Läs mer om att arbeta på Karlstads universitet på https://www.kau.se/jobba-hos-oss

Beskrivning

Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap söker en fakultetsadministratör till den administrativa avdelningen med placering vid Centrum för forskning om barns och ungdomars psykiska hälsa.

Vid Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap finns Centrum för forskning om barns och ungdomars psykiska hälsa (CFBUPH) som i år firar sitt 10-årsjubileum. Centrumet är regionalt förankrat och har ett omfattande samarbete med nationella myndigheter och med forskargrupper nationellt och internationellt. CFBUPH genomför och deltar i stora undersökningar om barns och ungdomars sociala och hälsomässiga förhållanden, såväl i Värmland som nationellt och internationellt. Vid centrumet arbetar forskare med bakgrund i demografi, folkhälsovetenskap, psykologi, socialt arbete och sociologi. Forskargruppen består idag av tio personer.

Läs mer på CFBUPH:s webbplats: www.kau.se/cfbuph

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ge stöd och service till centrumbildningens föreståndare och vetenskapliga ledare, inkluderande forskningsadministrativt stöd, t ex framställning av diagram och tabeller, litteratursökning, medverkan vid data­in­samlingar och dokumentation av forskningsdata. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med CFBUPH:s webbplats, att skapa PowerPoint presentationer och att korrekturläsa texter på både svenska och engelska.

Kvalifikationer

För anställningen krävs kandidatexamen eller motsvarande. Av särskild vikt är god administrativ förmåga, goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt gedigen erfarenhet av Word, Excel och PowerPoint.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, god samarbetsförmåga, stresstålighet samt god kommunikativ förmåga. Noggrannhet är av särskilt stor vikt.

Goda kunskaper om universitetet och dess administrativa rutiner är meriterande.

Villkor

Anställningen är tillsvidare med omfattning 100%. Tillträde den 1 november eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan
Ansökan görs i universitetets rekryteringsverktyg Varbi som du når genom att logga in här nedan. 
Till ansökan bifogas personligt brev och CV. Ange även två referenspersoner. 

Sista ansökningsdag är den 15 september 2019.

Välkommen med din ansökan! 

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2019/184
Kontakt
  • Gunilla Klinteskog, 054-7001585
  • Gun Klarqvist, 054-700 1561
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
Publicerat 2019-08-23
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Tilbage til Ledige stillinger