Karlstads universitet / Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap

Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: kau.se/jobb

Beskrivning

Vi söker en utbildnings- och forskningssamordnare till den administrativa avdelningen som främst skall bistå fakultetens ledning och personal i olika frågor kring fakultetens utbildningar på grundnivå och avancerad nivå. Även frågor rörande forskning och forskarutbildning kan komma att ingå. Din placering blir vid fakultetens kansli. 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara administrativt stöd i samband med utvärdering av ämnen och forskningsmiljöer, bereda och föredra ärenden till fakultetsnämnd och dess utskott, driva utvecklingsarbete kring rutiner, processer och kvalitetssystem för det fakultetsinterna arbetet, följa upp och handlägga kurs- och utbildningsplaner samt att genomföra utredningar och delta i arbetsgrupper.

Arbetet utförs i nära samarbete med såväl avdelningens medarbetare som fakultetens övriga personal.

För att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten är du närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen.

Kvalifikationer

Du ska ha akademisk examen samt erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Du ska även ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du ska vara lyhörd, bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer till dina kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta såväl strategiskt som operativt, och att du har en bra förståelse för, och kunskap om, villkor för undervisning, forskning och forskarutbildning.

Särskilt meriterande för uppdraget är din administrativa skicklighet, din kunskap om och intresse för att utveckla rutiner och processer. Vana och förmåga att ta initiativ, att prioritera och arbeta självständigt förutsätts.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare med omfattning 100 % med sex månaders provanställning.

Tillträde den 1 juni 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan görs i universitetets rekryteringsverktyg Varbi, som du når genom att logga in här nedan. Till
ansökan bifogas

  • personligt brev.
  • CV.
  • kopior av relevanta betyg, examensbevis och intyg.
  • ange två referenspersoner i din ansökan.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen, att eventuella handlingar på språk annat än svenska och engelska är översatta och att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden. 

Sista ansökningsdag är den 14 april 2023.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2023/76
Kontakt
  • Sara Hidén, +46547002090
  • Gunilla Klinteskog, +46547001585
  • Kadrije Rama, 0761-353295
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-7001714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-7001434
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb